Consultant in Danemarca

Rolul de consilier a venit in viata mea ca un lucru care, parca, facea dintotdeauna parte din mine. M-a ales inca de dinainte de a ma cunoaste eu insami cu adevarat, prin oamenii care au crezut in darul meu de a ma pune in serviciul altora, de a gasi solutii la probleme si de a ajuta.

Eu sunt aici sa te ajut, pentru ca,cred cu adevarat in tine si in potentialul tau, indiferent de mediul din care vii si de activitatea ta profesionala de pana acum.

Sunt aici sa iti fiu calauza in deciziile legate de viitorul tau in Danemarca, de tot ce tine de procesul de recrutare si selectie si de optiunile pe care le ai pentru a-ti fi bine.

Sunt aici pentru ca vreau sa fii lipsit de frica, vreau sa actionezi in cunostinta de cauza si sa ai incredere ca iei cele mai bune decizii pentru a trai viata pe care ti-o doresti.

Probabil ca ai mai primit sfaturi legate de problemele de zi cu zi pe care le intampini in Danemarca, dar multe dintre ele nu sunt decat niste pareri sau lucruri auzite din diverse surse, care pot fi de incredere sau nu. Tocmai de aceea te invit la o sesiune de consultanta: pentru ca ai nevoie de informatii corecte, la momentul potrivit si de sfaturi care sa te ajute sa progresezi in planurile tale.

Cum te pot ajuta eu?

  • Iti ofer consiliere si informatii actualizate despre cum e viata in Danemarca si la ce provocari sa te astepti, despre sistemul de invatamant din aceasta tara, dar si despre diferentele legate de ingrijirea copilului aici.
  • Te ajut prin consultanta despre relatiile la munca, fondul de somaj si sindicate, astfel incat sa fii pregatit pentru ce urmeaza.
  • Iti ofer ajutor si consiliere cu privire la documentele care iti sunt necesare pentru a putea trai si lucra in Danemarca (card european, card fiscal etc.).
  • Sunt aici sa te ajut prin consiliere si orientare profesionala, incepand de la cele mai mici detalii (intocmirea CV-ului si a scrisorii de intentie, cum te prezinti si vorbesti la interviul de angajare s.a.) pana la ajutorul oferit pentru gasirea unui loc de munca pentru tine si partener/a.

De ce sa apelezi la un consultant cu privire la viata in Danemarca?

  • Eu te pot ajuta prin prisma experientei si a relatiilor pe care le-am dobandit de-a lungul timpului, sa nu pierzi timp si bani, ci sa gasesti rapid cele mai potrivite solutii pentru tine si situatia ta in Danemarca.
  • Iti pot oferi oportunitati de angajare, in functie de abilitatile si competentele tale, dar si a dorintei tale de invatare.
  • Sunt alaturi de tine daca vrei sa faci o schimbare in cariera, daca vrei sa ii aduci langa tine pe oamenii dragi ramasi in tara si te ajut cu toate informatiile de care ai nevoie ca sa simti ca nu esti singur intr-o tara rece si straina.
  • Iti sunt alaturi ca un prieten drag, care te poate indruma in calatoria ta si te ajut sa pasesti intentionat in directia care ti se potriveste si pe care ti-o doresti.
  • Alaturi de un consultant nu esti singur si afli foarte rapid ca nu trebuie sa faci ce iti spun altii sa faci ca sa lucrezi la visul lor, uitand de tine si de visurile pentru care ai venit aici.In Danemarca exista posibilitati nelimitate, iar eu te voi ajuta sa vezi ce oportunitati exista si cum poti lucra la visurile tale, ca sa traiesti o viata implinita.

Daca iti doresti ca venirea in Danemarca sa fie sansa la o viata noua, mai buna si mai implinita pentru tine si familia ta, voi fi sprijinul tau neconditionat in tot ceea ce urmeaza.

Cu drag de tine si cu increderea ca vei reusi,

Monica