Contab Group si Partenerii

Contab Group este afacerea care mie îmi dă aripi să ajut, să sper şi să mă dezvolt, pentru că îmi doresc să trăim într-o lume mai bună, să trăim vieţi pe care le iubim şi să transmitem generaţiilor viitoare că nu trebuie să se conformeze ideilor învechite, ci pot să inoveze şi să creeze servicii şi produse din drag de oameni.

 

Astăzi m-am gandit să îţi povestesc despre Contab Group şi lucrurile minunate care se întâmplă acolo, cu ajutorul unor oameni în care am încredere, care au experienta şi care lucrează pentru a ajuta afacerile să prospere.

Contab Group este o firmă de consultanţă si contabilitate cu peste 20 de ani de experiență în domeniul financiar-contabil, atât în România, cât și în Danemarca. Ne propunem să oferim consultanță de specialitate pentru afaceri și în domeniul financiar-contabil pentru comunitatea romanească şi nu numai, de pe teritoriul Danemarcei.

Am creat această companie cu misiunea de a oferi servicii profesionale pentru afaceri oferite de persoane cu educatie atât în domeniul financiar-contabil, cât şi în marketing, consultanţă şi coaching de business. Am pus şi vom pune mereu accentul pe a dezvolta cele mai bune relații cu clienţii, prin care afacerile lor să crească. Pentru ca acest lucru să fie posibil ne alocăm timp să înțelegem fiecare aspect al situației acestora spre a putea oferi, în consecință, sfaturi competente.

Am pornit afacerea în 2019 oferind, în principal, servicii de consultanţă pentru românii care erau noi în Danemarca. Cu timpul, au venit spre noi clienţi care doreau să îşi deschidă propria firmă în Danemarca şi, din acest motiv, ne-am gândit să ne diversificăm serviciile.

Am pornit cu paşi mici, dar cu dorinţa de a reuşi şi de a oferi servicii de calitate clienţilor noştri, iar astăzi avem un portofoliu destul de mare de clienţi şi sunt mândră, în primul rând, că avem clienţi mulţumiţi care ne recomandă şi altor persoane.

 

Serviciile pe care Contab Group le oferă sunt:

  • consultanţă pentru afaceri;
  • înfiinţare firmă;
  • servicii financiar-contabile;
  • stabilirea bugetelor pentru fiecare tip de business;
  • crearea unui business plan;
  • consultanţă şi strategii de business;
  • business coaching;
  • crearea de website-uri;
  • servicii de marketing: content writing, copywriting, SEO, Social Media Marketing, FB/Instagram Ads

 

Pentru a fi la curent cu noutăţile din aceste domenii şi pentru a oferi mereu cele mai bune servicii de către oameni specializaţi, am creat parteneriate atât cu firme de renume din Danemarca, căt şi din România, pentru a-ti putea oferi ţie servicii complete şi complexe.

Sunt extrem de fericită să te anunţ că unul dintre noii noştri parteneri este firma daneză de contabilitate autorizata RAABY REVISION ApS. Prin acest parteneriat ne dorim să oferim servicii financiar-contabile autorizate, care să fie de actualitate în contextul economic din Danemarca. Vreau să specific aici că serviciile noastre de contabilitate sunt autorizate şi partenerul nostru se regăseşte în Registrul Danez de Contabilitate.

De asemenea, ca să putem răspunde provocărilor de pe piaţa din Danemarca, am încheiat parteneriate şi cu trei firme de renume din România în domeniile: financiar-contabil, soluţii de marketing şi programe de business coaching.

 

Ce ne dorim să realizăm prin intermediul companiei Contab Group şi a partenerilor noştri?

Cel mai important lucru pentru noi este satisfacţia clienţilor nostri. Nimic nu este mai important pentru noi, decât să vedem că mentoratul nostru şi serviciile prestate aduc rezultate foarte bune clienţilor nostri.

Prin aceste parteneriate ne dorim să îţi putem oferi un nivel superior de calitate a serviciilor, dar şi să diversificăm serviciile pentru ca firma ta să prospere. Scopul nostru este ca atunci când colaborăm cu o companie nouă, să o ghidăm pe tot parcursul călătoriei ei şi să îi oferim soluţiile pentru a atinge succesul. Cu cât avem mai mulţi clienţi fericiţi şi mulţumiţi de serviciile noastre, cu atât lucrăm să le fim alături în creşterea lor. Ne dorim sa formăm cât mai multe firme pe drumul lor către succes.

Dacă vei fi una dintre persoanele care vor apela la serviciile noastre, aş vrea să îţi spun că vei avea parte de înţelegerea dorinţelor şi aspiraţiilor tale, că vom fi alături de tine pe tot parcursul drumului tău în antreprenoriat, că vom găsi mereu soluţii să te sprijinim în îndeplinirea obiectivelor tale şi că ne vom bucura împreună atunci când vei avea succes.

Când vei fi pregătit să îţi creezi propria afacere sau să depăşeşti pragul de venituri pe care il ai in acest moment în firma ta, suntem aici să te ajutăm cu soluţii de creştere, de depăşire a limitelor/obstacolelor din afacerea ta şi să te ajutăm să îţi îndeplineşti obiectivele şi visurile.

Scrie-ne acum pentru a discuta detalii!

Să avem o călătorie încununată cu succes împreună!

 

Cine este Anca Monica Mocanu?

“Sunt persoana potrivită la locul potrivit. Spun asta fără falsă modestie, pentru că sunt omul care mă pun în slujba altora în permanenţă. De când mă ştiu am lucrat cu oamenii, am empatizat cu ei şi i-am ajutat cât de mult am putut. Am lucrat timp de 7 ani ca şi Unit Manager în asigurări, am avut echipe şi mi-am îndeplinit sarcinile cu succes întotdeauna. Îmi plac oamenii şi tocmai de aceea a veni în ajutorul lor şi a le oferi serviciile de care au nevoie este misiunea mea. Este scopul şi sensul vieţii mele. Nimic nu ne aduce împlinirea şi fericirea, decât atunci când am ajuns la destinaţie. Dacă vrei să călătoresc alături de tine şi să te ghidez pe drumul tău către succes, nu ezita să mă cauţi. Sunt aici, la doar un click distanţă.”