Despre Mine

Bine te-am gasit!

Sunt Anca Monica Mocanu si sunt un om indragostit de oameni.

Imi iubesc patria si oamenii din ea, insa viata m-a purtat pe drumuri straine si greu de descifrat, care mi-au adus multe intrebari la care nu gaseam raspuns, multe constientizari si visuri care pareau imposibile.

Am fost mereu o exploratoare de experiente, locuri si lucruri noi, care mi-au adus nenumarate lectii si bucurii. Mereu fascinata de natura umana, cu iubire de oameni si drag de relatii fructuoase, am ajuns sa locuiesc in tara in care traiesc cei mai fericiti oameni din lume, iar eu sunt unul dintre ei.

Drumul din Danemarca nu a fost unul usor, m-am lovit de nenumarate piedici spre a-mi gasi locul de munca care sa mi se potriveasca si a putea crea viata de familie la care mereu am visat, insa a fost un drum plin de satisfactii si asta doresc sa ofer si altor oameni.

Inca din copilarie eram persoana care asculta si dadea sfaturi, mereu cu zambetul pe buze spre a-i binedispune pe cei din jur. Oamenii de langa noi sunt niste daruri de la Dumnezeu pe Pamant si am ajuns sa pretuiesc fiecare suflet, si fiecare interactiune care mi-a adus bucurie sau lectii. De aceea sunt aici.

Sunt o visatoare, mereu in cautarea echilibrului si a fericirii, atrasa fiind de bunastarea celor din jur si de a fi de ajutor, atunci cand este nevoie. De aceea, mi-a fost greu sa vad alti romani cum se chinuie sa gaseasca raspunsuri si solutii pe care si eu le-am descoperit cu multa munca si odata cu experienta de a face parte din cultura daneza, asa ca am decis sa fiu aici pentru tine sau pentru oricine are nevoie de un sfat spre a merge in directia potrivita.

Stiu ce inseamna sa fii nou in Danemarca, iti cunosc framantarile interioare si grijile, iti cunosc strigatul de ajutor si lacrimile care siroiesc pe obraji, cand te gandesti la toate persoanele dragi pe care le-ai lasat in urma ta cand ai venit intr-o tara straina. Stiu, pentru ca si eu am simtit la fel.

Stiu ca ai multe intrebari despre diferentele intre cultura daneza si cea romaneasca, despre oportunitatile de munca si partea financiara, despre societatea si economia din Danemarca, care a fost votata tara cu cel mai inalt nivel de egalitate a veniturilor si tara cea mai putin corupta din lume.

Am creat acest site de consiliere ca un proiect in care imi pun sufletul, cunostintele si experienta pe tava. Vreau sa te ajut, vreau sa exploram impreuna si sa alegem solutiile potrivite. Vreau sa iti arat ca exista o raza de speranta, vreau sa te inspir si te ghidez sa faci pasii necesari care sa te ajute in dezvoltarea ta in aceasta tara.

Sunt aici sa te ascult, sa te informez si sa te ajut sa ai asteptarile potrivite, ca sa duci o viata implinita in Danemarca, pentru ca se poate.

Daca vrei sa afli ce m-a facut sa ma indragostesc de Danemarca, ce m-a ajutat in calatoria mea, de ce resurse ai nevoie ca sa fii cu adevarat fericit aici si ce oportunitati exista pentru tine si pentru familia ta, sunt aici, la doar un click distanta.

Paseste cu incredere intr-o noua viata: mai buna, mai frumoasa si mai fericita! Eu iti voi fi ghid si consilier de suflet.

Te imbratisez, om frumos si am incredere ca vei fi bine!

Monica